Kwaliteit sinds 1949

Een waar familiebedrijf

Van generatie op generatie

In 1949 zijn wij begonnen als Anton Broeders Maatschoenmakerij. In deze kleine schoenmakerij werden schoenen gerepareerd en gemaakt. De passie voor schoenen is doorgegeven aan Ad Broeders, die zich naast de maatschoenmakerij steeds meer is gaan richten op orthopedie en steunzolen. Inmiddels is Karsten Broeders degene die het stokje over neemt en zich met veel passie in gaat zetten voor Broeders Orthopedie.

Wij zijn natuurlijk erg trots op deze geschiedenis en kennis die wij in deze vele jaren opgebouwd hebben. Wij hebben veel samenwerkingen met chirurgen, reumatologen, podotherapeuten en pedicures.

Wij zijn een waar familiebedrijf waar vooral de service voorop staat. Daarom kiezen wij er bewust voor om alle producten die wij zelf aanmeten, ook zelf te maken.

Visie

Orthopedische schoenen kunnen prachtig zijn

Als iemand denkt aan orthopedische schoenen, is dat vaak niet het beeld van een mooi paar schoenen. Uiteraard kunnen wij ook nooit elke schoen maken als een confectieschoen. Maar wij streven hier wel naar! En het belangrijkste in dit proces is dat jij hierin centraal staat. Wij willen dat jij met plezier loopt, en blij bent met de voorziening.

Persoonlijk

De schoen die bij jou past

Ondanks dat de techniek momenteel in een sneltreinvaart ontwikkeld. Blijft de basiskennis van het oplossen van voetproblemen het aller belangrijkst. Geen voet is hetzelfde, geen probleem is hetzelfde, en geen persoon is hetzelfde. Hiermee willen we aangeven dat het belangrijk is altijd de meest passende voorziening te maken. Landelijk gezien blijven er veel orthopedische schoenen in de kast staan, omdat mensen deze te snel aangemeten hebben gekregen, en zich er ontevreden bij voelen. Of geen goed beeld hebben gekregen over hoe de schoenen er uit komen te zien.

Wij kunnen dan ook met trots vertellen dat wij een zeer hoog slagingspercentage halen als het gaat om het dragen en het uiterlijk van de schoenen. De ruime keuze aan leer, en schoenen zorgt er voor dat wij graag de uitdaging aan gaan om jou in een paar mooie schoenen te steken. Hoe beter wij jou kennen, hoe persoonlijker de schoenen kunnen worden.

Soms moeten mensen met klachten 4 tot 6 weken wachten op een afspraak en dan nog een aantal weken tot ze de steunzolen krijgen. Bij ons heeft men altijd binnen twee weken een afspraak en een week later zijn de zolen klaar.

Karsten BroedersEigenaar Broeders Orthopedie

Kies ook voor Broeders Orthopedie

Maatwerk

Alle voorzieningen worden door Broeders Orthopedie met de hand gemaakt.

Persoonlijk

Wij vinden dat jij als persoon centraal moet staan en begeleiden jou dan ook graag in het proces.

Tevreden klanten

Wij kunnen met veel trots mededelen dat onze klanten zeer tevreden over ons zijn.

Erkend leverancier

Broeders Orthopedie is SEMH erkend leverancier, en hebben contracten met alle zorgverzekeraars.