Wat kan je ongeveer verwachten?

Afspraken met alle zorgverzekeraars

Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract. De vergoedingen die vallen onder de basisverzekering kunnen wij rechtstreeks declareren. Hiervoor hebben wij wel een verwijsbrief en verzekeringspas nodig.
Bij sommige zorgverzekeraars is het nodig om een goedkeuring af te wachten. Hierdoor kunnen de wachttijden oplopen. Wij hebben hier helaas geen zeggenschap in. voor vragen hierover kan je contact opnemen met je verzekering.

Eigen bijdrage

Zowel voor orthopedische als semi orthopedische schoenen geldt een wettelijke eigen bijdrage. Dit bedrag is voor iedereen gelijk. Deze kan per jaar verschillen.

voor het jaar 2023 bedraagt deze € 126.- per paar schoenen. Voor kinderen tot 16 jaar geldt een wettelijke eigen bijdrage van € 63.- Sommige aanvullende verzekeringen vergoeden ook deze eigen bijdrage gedeeltelijk.

Eigen risico

Voor alle voorzieningen kan het zijn dat jou zorgverzekeraar een deel van de kosten van het eigen risico afrekent. Wij hebben er helaas geen zicht op hoeveel je hiervan nog open hebt staan. Mocht je hierover vragen hebben kan je het best contact opnemen met jou zorgverzekeraar.

Meer informatie over vergoedingen

Wil je graag meer informatie over de zorgvergoedingen, adviseren wij je contact op te nemen met jou zorgverzekeraar of dit na te lezen in de polisvoorwaarde. Of bekijk de vergoedingenwijzer van jou zorgverzekeraar.

Vergoedingenwijzer

Klik op jouw zorgverzekering om doorverwezen te worden naar de vergoedingenwijzer

Kies ook voor Broeders Orthopedie

Maatwerk

Alle voorzieningen worden door Broeders Orthopedie met de hand gemaakt.

Persoonlijk

Wij vinden dat jij als persoon centraal moet staan en begeleiden je dan ook in het proces.

Tevreden klanten

Wij kunnen met veel trots mededelen dat onze klanten zeer tevreden over ons zijn.

Erkend leverancier

Broeders Orthopedie is SEMH erkend leverancier, en hebben contracten met alle zorgverzekeraars.